De fijnste gerechten op uw tafel

AFGEHAALD OF DOOR ONS GESERVEERD

U wenst uw feest tot in de perfectie geregeld? Bij Filet Puur verzorgen wij uw feest van A tot Z. Een trouw-, doop- of communiefeest, jubileums of verjaardagen, voor elke gelegenheid hebben wij een formule die uw feest tot een succes maakt.

Geen tijd of zin om zelf in de keuken te staan? Een meesterlijk feestmaal wordt door Filet Puur gecreëerd en verwarmd voor afhaling klaargezet of zelfs bij u thuis geleverd.

Voor de echte chefkoks, kunt u de onbewerkte pure ingrediënten ook bij ons bestellen. Het beste stukje vlees en lekkerste vis wordt voor u verzorgd zodat u zelf aan de slag kan.    

En voor wie op zoek is naar een unieke en feeërieke locatie om de festiviteiten te vieren, stellen wij Kasteel Meerlaer ter beschikking. 

Heeft u of één van uw gasten een voedselallergie of -intollerantie? Informeer ons! Wij zorgen voor aangepaste gerechten zodat iedereen kan genieten van meesterlijke gerechten. 

Neem zeker eens een kijkje naar de voorgestelde gerechten, ingrediënten en menu's die wij voor u kunnen bereiden. Download hieronder onze algemene afhaalfolder en stel het menu voor uw eettafel of feestje samen. 

Voor de feestdagen voorzien we een speciale eindejaarsfolder. Luxueuze gerechten om gezellig met uw bubbel te vieren. Van hapjes, tot hoofgerechten, desserts en zelfs fondu- en gourmetschotels. Neem snel een kijkje, er zit zeker iets tussen wat u kan smaken. De eindejaarsfolder is te bestellen vanaf 1 december en buiten de standaard afhaalmomenten ook af te halen op afspraak. 

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons voor een menu op maat van uw wensen.

Download onze folder

Alle gerechten in een handig overzicht

Voor speciale gelegenheden voorzien wij specifieke evenementen en menu's. Alle details hierover vindt u terug op onze kalender

closure_region